Ropes Course Solutions © 2020

Ropes Course Solutions

 

          Bruksgatan 28C, 69572 Röfors

 

           +31 (0) 6 57 55 20 39

 

           Sales@ropescoursesolutions.com

FOLLOW US

ERCA ADVENTURE PARK INSTRUCTEUR

OPLEIDINGEN  

Uw gasten verwachten een uitdagende beleving die inspannend, gevarieerd kan worden uitgevoerd in een oor u aangeboden Adventure Park. Bij het aanbieden van deze dagrecreatie gaat een persoonlijke vorm van instructie vooraf, gevold door de aanwezigheid van een capabele instructeur. De instructeur is verantwoordelijk voor het begeleiden van de activiteiten in het park. Hij draagt zorg voor een gastvrij ontvangst en een duidelijke instructie voorafgaand aan de activiteit.

 

De instructeur in een Adventure Park is het gezicht van het bedrijf en is het eerste contact met de klant die de eerste stappen zet in een Adventure Park. De Instructeur in een Adventure Park is vertelt de deelnemer het gebruik van het veiligheid systeem middels een veiligheidsinstructie. Tevens is de Instructeur Adventure Park de persoon die de deelnemer coach en begeleidt in de hindernissen als de deelnemer er moeilijkheden mee heeft om door de hindernis heen te komen.

 

De instructeur geeft de deelnemer adviezen volgens een stappen plan om zelf de hindernis te overwinnen.

 

De opleiding wort verzorgt volgens de ERCA syllabus voor Adventure park instructeurs voor de verschillene soorten veiligheidssystemen en bestaat uit een theorie deel en een praktijk deel. Gevolgd door een examen.

 

Met het ERCA certificaat Adventure Park Instructeur kan je alle parken aan de slag.

 

Opleiding gegevens

 

 

 

Inhoud opleiding  

Inschrijfformulier