Ropes Course Solutions © 2020

Ropes Course Solutions

 

          Bruksgatan 28C, 69572 Röfors

 

           +31 (0) 6 57 55 20 39

 

           Sales@ropescoursesolutions.com

FOLLOW US

OPLEIDINGEN  

ERCA ROPES COURSE MANAGER

Om een adventure park zoals, een klimbos of klimpark op een veilig en verantwoorde wijze te exploreren vraagt om een bepaalde specialiteit en kennis. Om een adventure park en de verschillende rope courses zo economische mogelijk te laten draaien heeft Ropes Course Solutions een 2-tal management opleidingen ontwikkeld. Mede door onze jarenlang opgebouwde ervaring die in de ropes course industrie hebben wij een opleiding ontwikkeld  speciaal gericht op de eigenaren en bedrijfsleiders van klimbossen en parken.

 

 

ROPES COURSE MANAGER

 

De Ropes Course  Manager is de opleiding voor de functionaris die de dagelijkse leiding heeft in een Adventure park of op een ropes course en (mede) verantwoordelijk is voor de organisatie omtrent een Adventure park.

De Ropes Course Manager is verantwoordelijk voor het veiligheid in het Adventure park. Voor deze functie deze functie zijn leidinggevende capaciteiten belangrijk, en dient de Ropes Course Manager beslissing te nemen omtrent de veiligheid van de deelnemers. De Ropes Course Manager is een opleiding waarmee de functionaris adequaat wordt voorbereid op de functie. Tijdens deze opleiding worden onderwerpen behandeld die betrekking hebben op de operationele uitvoer van het Adventure park.

 

 

Opleiding gegevens

 

 

Inhoud opleiding

 

 

                 

 

Datum

Locatie

Inschrijven voor

inschrijfformulier

8 t/m 10 December 2021

Venlo

15 November 2021

Inschrijffromulier