Ropes Course Solutions © 2020

Ropes Course Solutions

 

          Bruksgatan 28C, 69572 Röfors

 

           +31 (0) 6 57 55 20 39

 

           Sales@ropescoursesolutions.com

FOLLOW US

OPLEIDINGEN  

HIGH & LOW ROPES INSTRUCTEUR

Bij een traditionele high Rope gaat de deelnemer de uitdaging met zichzelf aan en wordt deze begeleidt volgens het concept van het ervarend leren en de challenge by choice methodiek.De Instructeur Traditionele High Rope is de instructeur die activiteiten begeleidt waarbij de klant middels een semi direct belay system wordt beveiligt. De instructeur geeft uitleg aan de deelnemer hoe te beveiligen en houdt de supervisie over de deelnemers en de beveiligers. Naast de zekeringstechnieken en het instrueren naar deelnemers omvat deze opleiding ook een groot deel over coachen en begeleiden.

 

De Instructeur Traditionele High Rope is vaak werkzaam binnen een bedrijf met teambuildings oefeningen op hoogte, zoals de Jacobs Ladder, high All a Board , chainshaw , enz enz.

 

Net als bij een traditionele high rope gaat bij een low rope ook de deelnemers de uitdaging met zichzelf, maar ook vaak met de groep, aan om een element te overwinnen. Ook hier wordt het concept ervarend leren en de challenge by choice methodiek gehanteerd. Instructeur Traditionele Low Rope is de instructeur die de activiteiten begeleidt waarbij de klant gebruikt maakt van de Low rope elementen die niet meer dan een meter boven de grond actief zijn. De instructeur instrueert de activiteit en de wijze van spotten en tevens houd de instructeur het overzicht en de veiligheid in de gaten.

 

 

 

Opleiding gegevens

 

 

 

Inhoud opleiding  

Inschrijfformulier