Ropes Course Solutions © 2020

Ropes Course Solutions

 

          Bruksgatan 28C, 69572 Röfors

 

           +31 (0) 6 57 55 20 39

 

           Sales@ropescoursesolutions.com

FOLLOW US

ONTWERPEN

ONTWERPEN

Gebaseerd op onze uitgebreide ervaring binnen de ropes course industrie en de outdoor industrie bied Ropes Course Solutions een combinatie van mogelijkheden naar aanleiding van u wensen.

 

Ropes Course Solutions is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van de verschillende ropes courses. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het vervangen van bestaande elementen voor nieuwe ontwerpen.

 

Het Adventure park kan geplaatst worden in een bos, tussen de bomen, in gebouwen en op palen. Ropes Course Solutions beschikt over een grote mogelijkheid van verschillende soorten hindernissen specifiek afgestemd op U doelgroep en wensen voor u park.

 

Onze Adventure parken en High ropes course kunnen uitgerust worden met de verschillende mogelijkheden van veiligheidssystemen.

 

Ropes Course Solutions maakt een ontwerp naar u wensen en behoeften. Daarna werken wij het project verder voor u uit en leveren

 

 

Al onze documenten zijn in overeenstemming met de EN 15567 1&2.

Ropes Course Solutions bied U de mogelijk om U project vanaf het eerste moment, tot de keuring en oplevering te managen.