Ropes Course Solutions © 2020

Ropes Course Solutions

 

          Bruksgatan 28C, 69572 Röfors

 

           +31 (0) 6 57 55 20 39

 

           Sales@ropescoursesolutions.com

FOLLOW US

OPLEIDINGEN  

ERCA GENERIC RESCUER

In een Adventure park of in een High rope gaan de vaak onervaren deelnemers de uitdaging aan met de verschillende hindernissen in uw park. Door de combinatie van onervarenheid en uitdagende hindernissen kan het voorkomen dat de deelnemers zijn die een hindernis niet geheel kunnen uitvoeren. Natuurlijk zijn er verschillende redenen te verzinnen waardoor de deelnemer de route niet kan afronden, dit kan zijn door verkrampen of overschatting van hun eigen kunnen. De deelnemer kan dan niet meer zelfstandig verder en dient uit de hindernis of uit de route geëvacueerd te worden.

 

Het kan voorkomen dat door omstandigheden een deelnemer het eindpunt van een zip line niet haalt en niet zelfstandig het eindpunt kan bereiken.

 

e Rescuer is een instructeur met een aanvullende opleiding. Gedurende deze opleiding, welke het merendeel praktijk is, krijgt de Rescuer de methodes aangeleerd om op een veilige en verantwoorde manier deelnemers vanaf een platform te laten afdalen en deelnemers in hindernissen te evacueren. Tevens wordt tijdens de opleiding aandacht besteed aan de risico’s die gepaard gaan met eventuele rescue.

 

Opleiding gegevens

 

 

 

Inhoud opleiding

 

 

   

Datum

Locatie

Inschrijven voor

Inschrijfformulier

 

 

 

Inschrijfformulier