Ropes Course Solutions © 2020

Ropes Course Solutions

 

          Bruksgatan 28C, 69572 Röfors

 

           +31 (0) 6 57 55 20 39

 

           Sales@ropescoursesolutions.com

FOLLOW US

OPLEIDINGEN

OPLEIDINGEN  

Bij het werken op een Ropes course is de kennis en ervaring belangrijk voor de veiligheid. Met eerder opgedane kennis en de ervaring kan de instructeur sneller inspelen op mogelijk gevaarlijke situaties die zich voor kunnen doen op een Ropes Course. In de kennis kunnen wij voorzien door onze grote verscheidenheid aan opleidingen en trainingen. De ervaring zal volgen door de werkzaamheden die hij/zij op gaat doen in de functie binnen de organisatie.

 

Wij ontwikkelen en verzorgen opleidingen en de daarop volgende trainingen. De op management niveau ontwikkelde opleidingen zijn in het bijzonder geschikt voor park eigenaren en bedrijfsleiders. Voor operationele medewerkers, het gezicht van uw park bieden wij verschillende instructeurs opleidingen aan. Waarbij de opleiding en trainingen afgestemd kunnen worden op de specifieke eigenschappen en mogelijkheden van uw park.

 

Onze visie achter de door ons ontwikkelde en erkende opleidingen door de European Ropes Course Assoociation (ERCA) is de nieuwe instructeur de kennis mee te geven zodat zij op een didactische, veilige , verantwoorde en klantvriendelijke manier de verschillende routes in een Adventure park uit kan leggen aan de uw gasten. De daarbij behorende veiligheidsinstructie en huisregels worden in onze opleidingen besproken en beoefend.