Ropes Course Solutions © 2020

Ropes Course Solutions

 

          Bruksgatan 28C, 69572 Röfors

 

           +31 (0) 6 57 55 20 39

 

           Sales@ropescoursesolutions.com

FOLLOW US

ONTWERPEN

ZIP LINES

Zip lines zijn de uitdaging en de beleving voor de deelnemers. In Adventuere park zijn zip lines een aanvulling op u elementen en de beleving van de deelnemers. Zip lines kunnen ingepast worden in het ontwerp van het Adventure park of kunnen een aparte activiteit zijn.

 

Voor zip lines zijn verschillende landingsplaatsen mogelijk, zo kunt u eindigen op een kussen, of gebruik maken van een oploopschot. U kunt landen in een net, welke op verschillende manieren kan worden geconstrueerd. Daarnaast zijn er ook remsystem op de martk waardoor de zip line sneller kan worden afgesteld en de deelnemer toch op een veilige manier wordt geremd.

 

Alle zip lines, welke door Ropes Course Solutions, worden ontworpen worden door een erkend constructeur doorgerekend.

 

Neemt U alleen een zip line dan levert Ropes Course Solutions u een totaal concept. We verzorgen de training voor de instructeurs en Rescue, verzorgen de inaugurele inspectie en begeleiden u in het operatie concpet.

 

Zip lines zijn de aanvulling op u Adventure park en bieden fantastische mogelijkheden voor persoonlijke uitdagingen voor zowel jong en oud, en zijn perfecte sensatie belevingen.