Ropes Course Solutions © 2020

Ropes Course Solutions

 

          Bruksgatan 28C, 69572 Röfors

 

           +31 (0) 6 57 55 20 39

 

           Sales@ropescoursesolutions.com

FOLLOW US

ONTWERPEN

NIEUWE ELEMENTEN

Om steeds een nieuwe en sportieve uitdaging te blijven bieden heeft Ropes Course Solutions een concept waarbij u jaarlijks een aantal elementen vervangt voor nieuwe elementen. Hierdoor kunt u elementen die te moeilijk zijn voor uw gasten, of welke regelmatig een show stopper zijn vervangen voor nieuwe elementen. Deze worden dan met nieuwe materialen vervaardigt waardoor u door de jaren heen bespaart op onderhoud.

 

Ropes Course Solutions beschikt over een 130 verschillende soorten elementen welke voor verschillende toepassingen en doelgroepen bedoeld zijn. Ropes Course Solutions is een innovatief bedrijf wat steeds opzoek is naar nieuwe en uitdagende mogelijkheden in elementen binnen de adventure parken.

 

Door jaarlijks een aantal hindernissen te vervangen heeft u een kleine investering, welke meer rendement oplevert dan jaarlijks onderhoud. Door steeds door de jaren heen een aantal elementen te vervangen voor nieuwe en uitdagende elementen kunt u in een paar jaar tijd een totaal ander park hebben wat weer terugkerende klanten op kan leveren.