Ropes Course Solutions © 2020

Ropes Course Solutions

 

          Bruksgatan 28C, 69572 Röfors

 

           +31 (0) 6 57 55 20 39

 

           Sales@ropescoursesolutions.com

FOLLOW US

ONTWERPEN

LOW ROPE COURSE

Naast high rope is ook de low rope een geschikt middel om te gebruiken voor de ontwikkeling van de deelnemers. De low rope kan ook toegepast worden als een laagte parcours voor kinderen, eventueel uitgevoerd met een veiligheidssysteem.

 

Op ongeveer een meter boven de grond kunnen hindernissen gebouwd worden welke het karakter hebben van een Adventure park maar door een jongere doelgroep gebruikt kan worden dan de hoge parcoursen. Hierdoor is er een aanbod voor de hele familie in uw Adventure Park.

 

Eveneens kunnen we low rope elelementen ontwerpen voor educatieve doeleinden. Onderdelen laag bij de grond waarbij de deelnemers elkaar spotten en de uitdaging met elkaar aangaan in bijvoorbeeld de Wild Woozy en de Postmans walk.

 

Low Rope courses zijn uitermate geschikt voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van jonge mensen. Ze bevorderen een betere onderlingen communicatie, leiderschap en begrip. En ze ondersteunen het teambuilding proces door het opbouwen van vertrouwen en het bevorderen van de teamgeest.